zaterdag 19 april 2014

Astorga Ramanal del Camino

Dit is een beschrijving van een wandeling van Astorga naar Santiago de Compostella, met mijn zus Ineke en haar man Johannes.

Vandaag 21 km gelopen in 4:42 uur en 1.5 uur pauze. Het gaat prima mooi weer en geen regen . Gezellig met Ineke en Johannes. Ze weten veel over wandelen zo geleerd dat je de onder en bovenband van de rugzak heel strak moet aantrekken, dan rust je rugzak op je heupen en  zijn je schouders eigenlijk onbelast. Johannes is architect en weet veel dus we praten veel. Vanmorgen begonnen met twee gebakken eieren, maar onderweg is ook veel te krijgen. Tussen de middag gebakken aardappelen met ui en ei met brood heerlijk. Vlak voor onze aankomst zijn we gestopt bij een beekje en haalde Johannes een fles wijn te voorschijn met een stuk een stuk chocolade van oma ging dat prima. Het wandelpad is een plat vlak klimmend van 600 naar 1000 meter. Veel wandelaars maar je hebt er geen last van. Het is ook paasweekend dus je hebt veel Spaanse wandelaars iedereen wenst elkaar Bon Camino. Morgen een zware dag van 26 km met stijle klim naar 1500 meter.

Hier moeten de fotos instaan als het goed is:

https://picasaweb.google.com/111348553188048988877/Santiago02?authkey=Gv1sRgCLDduLaZ3aKyUw


3 opmerkingen:

  1. Aha wijn en chocola das afzien!!!��

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier hebben wij geen AH wijn maar Rioja met kurk

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gute Fortsetzung. Die Fotos kommen uns sehr bekannt vor. Morgen unser Lieblingsstück mit Abstieg nach el acebo. Liebe grüße JuM

      Verwijderen