woensdag 1 april 2015

1 april 2015 Merida

1 April 2015 Merida

Gisterenavond weer verschillende processies, wat een oude rituelen. Heel apart.

Met moeite uit mijn bed om half negen, Spaans ontbijt Tostada met boter en jam. Iedere dag het zelfde, toch heel smaakvol, Ja ik ga geen boek schrijven over deze schitterende stad. De tweede Romeinse stad na Rome. Hier lagen 2000 soldaten. Grote stad, met groot gladiator theater, gebouwen. Als je met een architect loopt en uitleg krijgt hoe symmetrische conische zuilen gemaakt werden 2000 jaar geleden, dan krijg je nog meer respect voor de kunde die men toen had met de beperkte middelen.

Een eigen lunch in het park aan de rivier in de schaduw om ons te beschermen tegen de warmte, geen wind. In zo'n paradijs slapend onder een boom dan is de aanwezigheid hier al een droom.
Dan een onderzoek welk restaurant en klaar voor de stoute schoenen morgen. U begrijpt ik ben een simpel mens en te vreden met weinig.

Geniet van de tekeningen van Johannes, die wordt zo lyrisch dat hij alles wil tekenen, alles vergeet en dan wil hij ook niks maar als ik dan een hand met cranberry's in zijn mond stopt eet hij het braaf op.

Adios Enrique

http://www.mijnalbum.nl/Album=PP6SNT4P


Geen opmerkingen:

Een reactie posten