zondag 5 april 2015

4 en 5 april 2015 Alescuar Cáceres 40 km


http://www.mijnalbum.nl/Album=WPTCYYSZ

In twee dagen 40 km gelopen de eerste dag van Alcuescar naar Torreorgaz en vervolgens naar Cáceres beide 20 km . Op deze trajecten weinig of geen Hostals. Wij hadden al maanden van te voren research gedaan en moesten toch  24 km van de route met de taxi voor onze slaapplaats. Met deze hitte is 20 km per dag het maximum. Na 12 uur is hef echt zwaar. Siesta dus en later door.
Laatste dag geheel met GPS gelopen door natuurreservaat zonder bewijzering van Camino de Plata. Wij zijn nu weer terug op de route.

Bestaat er toeval? Ik loop al dagen te zeuren wat voor vogel iedere keer toe toe toe roept. De eigenaar van ons laatste hostel kwam met een foto van de Hop. Wij en ook de Fransen konden het niet geloven. Tijdens onze wandeling vind ik een zwart wit veertje. Oooh dat moet van de Hop zijn. Twintig meter verder zit hij in de boom te toeteren. Toet. Toet, Toet. Zijn paringsroep en ja hoor daar kwam het vrouwtje aangevlogen. Aangetrokken door zijn getoeter en geïnteresseerd in zijn Hoppige toeter.

Zalig Pasen

Enrique

http://youtu.be/JuBPqL2cgG0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten